Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SAMANTHA STEENWIJK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto 2017 (bron: officiële website)

Periode

12-04-1986 - heden

Genre

levenslied, Nederlandstalig, zang

Online

Facebook
Officiële website

Samantha Steenwijk

In 2006 doet Samantha op aandringen van haar ouders mee met een talentenjacht. Ze wint de finale en brengt enkele singles in eigen beheer uit. In 2008 wordt de zangeres geopereerd aan een poliep op haar stembanden en moet ze het rustiger aan doen. Met haar single Kom Ga Met ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2013   Han Kooreneef

Biografie Samantha Steenwijk

In 2006 doet Samantha op aandringen van haar ouders mee met een talentenjacht. Ze wint de finale en brengt enkele singles in eigen beheer uit. In 2008 wordt de zangeres geopereerd aan een poliep op haar stembanden en moet ze het rustiger aan doen. Met haar single Kom Ga Met Mij Mee (2009) wordt ze ‘Talent van de maand’ bij Sterren.nl. Ze treedt op als voorprogramma van Gerard Joling en geeft meer optredens op grote podia. In 2013 haalt zij de finale bij het programma Bloed Zweet en Tranen, waar gezocht wordt naar de ‘nieuwe André Hazes’. In 2014 staat de zangeres onder andere op het festival Dutch Valley.

Discografie Samantha Steenwijk

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Samantha Steenwijk

Audio/Video Samantha Steenwijk

Video Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk - 'Zon...
Samantha Steenwijk - 'Zonder Jou' Finalesingle Bloed Zweet & Tranen (Official Video)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Samantha Steenwijk - 'Zonder Jou' Finalesingle Bloed Zweet & Tranen (Official Video)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer