Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SHE GOT GAME

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2000 - heden

Genre

coverbands, pop

She Got Game

Project rondom de zangeressen Leoni Jansen en Astrid Seriese die in steeds wisselende bezettingen eigen bewerkingen speelt van nummers van o.a. Sting, The Beatles, Sheryl Crow en Kate Bush. Tijdens de eerste theatertournee ligt naast het poprepertoire de nadruk op Amerikaanse soul terwijl bij de tweede tournee het zwaartepunt ligt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Onno Krijn   arrangeur, piano
Astrid Seriese   zang
Leoni Jansen   zang

Overige muzikanten

Maria Lekranty   zang
Wilbrand Meischke   basgitaar
Sarina Voorn   zang
Rocq-e Harrell   zang
Lucretia van der Vloot   zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2000   Astrid Seriese
2000   Lucas van Merwijk
2000   Lucretia
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie She Got Game

Project rondom de zangeressen Leoni Jansen en Astrid Seriese die in steeds wisselende bezettingen eigen bewerkingen speelt van nummers van o.a. Sting, The Beatles, Sheryl Crow en Kate Bush. Tijdens de eerste theatertournee ligt naast het poprepertoire de nadruk op Amerikaanse soul terwijl bij de tweede tournee het zwaartepunt ligt bij wereldmuziek. Tijdens de derde editie die oktober 2005 van start gaat doen Ricky Koole, Nurlaila, Sarina Voorn, twee conservatoriumstudentes en drie talenten van de Tilburgse Rockacademie mee.

Discografie She Got Game

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video She Got Game

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer