Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SKELTER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2000 - heden

Genre

alternative

Skelter

Skelter is een Noord-Hollandse band met drummer Jeroen Booy (The Scene, Roberto Jacketti & The Scooters), gitarist Ruben Hoeke (Thé Lau), Dave Besse (bas) en Robert Tambach (zang, gitaar). De band begint met het spelen van covers, maar stapt over op eigen repertoire dat ze opnemen in hun MZM studio ...
Volledige biografie...

Bezetting

Robert Tambach   zang
Dave Besse   basgitaar
Ruben Hoeke   gitaar
Jeroen Booy   drums

Genoemd in de biografie van

1999   20 Brothers House
2000   Ruben Hoeke Band
2003   Thé Lau
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Skelter

Skelter is een Noord-Hollandse band met drummer Jeroen Booy (The Scene, Roberto Jacketti & The Scooters), gitarist Ruben Hoeke (Thé Lau), Dave Besse (bas) en Robert Tambach (zang, gitaar). De band begint met het spelen van covers, maar stapt over op eigen repertoire dat ze opnemen in hun MZM studio te Wormer. Het debuutalbum verschijnt in september 2003. Niet te verwarren met Skelter uit Groningen.

Discografie Skelter

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Skelter

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer