Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TEDDYBEER?

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2010 - heden

Genre

Americana

Online

Officiële website

Teddybeer?

Teddybeer? wordt in 2010 opgericht door Arther van Dijke, Bart den Boer en Simon Francken van Ivy Green samen met Jeroen van der Linden, voormalige zanger van The Riff. Ze laten het geluid van hun oude bands volledig achter zich en maken semiakoestische, ingetogen en melancholieke liedjes met rootsinvloeden, gespeeld ...
Volledige biografie...

Bezetting

Arther Van Dijke   drums
Jeroen Van Der Linden   zang
Simon Francken   basgitaar
Bart den Boer   gitaar

Genoemd in de biografie van

2010   Ivy Green
2010   The Riff

Biografie Teddybeer?

Teddybeer? wordt in 2010 opgericht door Arther van Dijke, Bart den Boer en Simon Francken van Ivy Green samen met Jeroen van der Linden, voormalige zanger van The Riff. Ze laten het geluid van hun oude bands volledig achter zich en maken semiakoestische, ingetogen en melancholieke liedjes met rootsinvloeden, gespeeld op (bijna) fluistervolume.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Teddybeer?

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer