Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE DARLENES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1978 - 1979

The Darlenes

The Darlenes is een garagerockband uit Groningen die voornamelijk optreedt in de eigen provincie, maar ook te zien is in Paradiso te Amsterdam en het festival Sterren in het Bos (zomer 1979). In de bezetting veel bekenden uit het Nederlandse popcircuit, met ex-leden uit Streetbeats, Da Capo, Phoney & The ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ilja Camping   gitaar
Geert-Jan Westenbrink   zang
Anne Kraster   gitaar
Jacques Vink   basgitaar
Wessel Baptist   drums

Overige muzikanten

Eddy Seidler   basgitaar
Emiel Sikkema   basgitaar
Guus Boltendal   drums

Biografie The Darlenes

The Darlenes is een garagerockband uit Groningen die voornamelijk optreedt in de eigen provincie, maar ook te zien is in Paradiso te Amsterdam en het festival Sterren in het Bos (zomer 1979). In de bezetting veel bekenden uit het Nederlandse popcircuit, met ex-leden uit Streetbeats, Da Capo, Phoney & The Hardcore en White Honey.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Darlenes

Video The Darlenes

The Darlenes - In the dar...
The Darlenes - In the dark of the night
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
The Darlenes - In the dark of the night

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer