Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE DOO RUN RUN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2012 - heden

Genre

indie, lo-fi

Online

Bandcamp
Facebook
Officiële website

The Doo Run Run

The Doo Run Run is een vrolijk rammelende gitaarpopband rondom singer-songwriter Roy Santiago. Live bestaat de band uit bandleden die afkomstig zijn uit The Kevin Costners, Sofa en Suit And Tie Johns. De opgewekte, ongepolijste liedjes worden uitgevoerd op veelal oude instrumenten waaronder een keyboard van het merk Casio en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Stefan Sterrenberg   drums
Xavier Teerling   gitaar
Roy Santiago   gitaar, zang
Saskia Bultman   toetsinstrumenten, zang
Sjors van der Meulen   basgitaar

Biografie The Doo Run Run

The Doo Run Run is een vrolijk rammelende gitaarpopband rondom singer-songwriter Roy Santiago. Live bestaat de band uit bandleden die afkomstig zijn uit The Kevin Costners, Sofa en Suit And Tie Johns. De opgewekte, ongepolijste liedjes worden uitgevoerd op veelal oude instrumenten waaronder een keyboard van het merk Casio en zijn beïnvloed door onder meer The Modern Lovers, Guided By Voices, Pixies en The Breeders. De EP No. 2 (augustus 2012) is in de kelder van Santiago opgenomen en verschijnt op het kleine Leidse label Smikkelbaard. De vier liedjes tellende single Doo It Yourself komt in juni 2013 uit op gekleurd 7" vinyl bij het onafhankelijke Groningse label Subroutine Records.

Discografie The Doo Run Run

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Doo Run Run

Audio/Video The Doo Run Run

Video The Doo Run Run

The Doo Run Run - Hey Old...
The Doo Run Run - Hey Old Friend
The Doo Run Run - Everlas...
The Doo Run Run - Everlasting Cowboy
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
The Doo Run Run - Everlasting Cowboy

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer