Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE OSCARS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

filmmuziek, rock

The Oscars

The Oscars wordt opgericht door de gebroeders Slager van de band Nuff Said. Vanaf maart 2005 touren ze met het programma The Soundtrack Experience langs de Nederlandse podia waarbij ze, ondersteund door filmbeelden, nummers spelen uit films als Reservoir Dogs (Little Green Bag van George Baker), Kill Bill, Once Upon ...
Volledige biografie...

Bezetting

Michiel Slager   basgitaar
Marijn Slager   gitaar, toetsinstrumenten, zang
Matthijs Hoitsma   gitaar, zang
Rob Klerkx   drums, percussie

Genoemd in de biografie van

2005   Nuff Said

Biografie The Oscars

The Oscars wordt opgericht door de gebroeders Slager van de band Nuff Said. Vanaf maart 2005 touren ze met het programma The Soundtrack Experience langs de Nederlandse podia waarbij ze, ondersteund door filmbeelden, nummers spelen uit films als Reservoir Dogs (Little Green Bag van George Baker), Kill Bill, Once Upon A Time In The West, Easy Rider, The Graduate en James Bond.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Oscars

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer