Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE PRINTERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2002 - 2003

Genre

rock

The Printers

De Friese groep The Printers wordt opgericht door René Monsma en Egbert van der Werff uit Lucas. De band wordt aangevuld door Anja de Boer en Gilbert Terpstra uit Buzzgum. De bandleden wonen verspreid over het land waardoor The Printers niet echt van de grond komt. Monsma en Van der ...
Volledige biografie...

Bezetting

Anja de Boer   basgitaar
René Monsma   gitaar, zang
Gilbert Terpstra   drums
Egbert Van Der Werff   zang

Genoemd in de biografie van

2002   Lucas

Biografie The Printers

De Friese groep The Printers wordt opgericht door René Monsma en Egbert van der Werff uit Lucas. De band wordt aangevuld door Anja de Boer en Gilbert Terpstra uit Buzzgum. De bandleden wonen verspreid over het land waardoor The Printers niet echt van de grond komt. Monsma en Van der Werff gaan verder met William Seen's Transport Music dat start als soloproject van Van der Werff.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Printers

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer