Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE QUOTES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

The Quotes

Periode

2006 - 2008

Genre

punk

The Quotes

The Quotes wordt in januari 2006 opgericht in Rotterdam. Al een maand later neemt de band een eerste 7'' op die in juni verschijnt op Stardumb Records. Het plaatje wordt gepresenteerd tijdens het eerste officiële optreden van The Quotes op 10 juni in Rotown te Rotterdam. Het titelloze debuutalbum komt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Marcel Haug   gitaar, zang
Marcel Wiebenga   achtergrondzang, drums
Joe Caine   achtergrondzang, basgitaar
Jeroen Aalbers   achtergrondzang, gitaar

Overige muzikanten

Marc Nolte   gitaar

Genoemd in de biografie van

2006   Oil
2006   The Apers
2007   Hallo Venray

Biografie The Quotes

The Quotes wordt in januari 2006 opgericht in Rotterdam. Al een maand later neemt de band een eerste 7'' op die in juni verschijnt op Stardumb Records. Het plaatje wordt gepresenteerd tijdens het eerste officiële optreden van The Quotes op 10 juni in Rotown te Rotterdam. Het titelloze debuutalbum komt eind zomer 2007 uit. De band bestaat uit leden uit The Ragin' Hormones, The Apers, Wiseguy, Oil, De Vogels en Das Oath. In november 2007 vraagt Marcel Haug aan Marc Nolte of hij zijn gitaarpartijen kan overnmen zodat Haug zich volledig kan richten op de zang. Dan is al bekend dat de band het jaar daarop ophoudt te bestaan.

Discografie The Quotes

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Quotes

Audio/Video The Quotes

Video The Quotes

The Quotes - She Got Me (...
The Quotes - She Got Me (2007)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
The Quotes - She Got Me (2007)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer