Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TOO HOT TO HANDLE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1992 - heden

Genre

coverbands

Online

Officiële website

Too Hot To Handle

Too Hot To Handle is een grote coverband die vanaf 1992 in verschillende samenstellingen te zien is op bedrijfsevenementen, galafeesten, festivals, theatertournees, bruiloften en privé-feesten in binnen- en buitenland. De band speelt bewerkte versies van disco, pop, house en r&b, afgewisseld met latin, Nederlandstalige nummers en soms een stevig rocknummer.
Volledige biografie...

Bezetting

Michèle   zang
Kris Pels   gitaar
Simone Croes   basgitaar
Xander Treffers   toetsinstrumenten
Isabella Proszkowski   drums

Overige muzikanten

Iris Sigtermans   basgitaar
Phaedra Kwant   basgitaar
Erica Groeneveld   zang
Debbie Helaha   zang
Jozien van Dorst   zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1997   Michèle

Biografie Too Hot To Handle

Too Hot To Handle is een grote coverband die vanaf 1992 in verschillende samenstellingen te zien is op bedrijfsevenementen, galafeesten, festivals, theatertournees, bruiloften en privé-feesten in binnen- en buitenland. De band speelt bewerkte versies van disco, pop, house en r&b, afgewisseld met latin, Nederlandstalige nummers en soms een stevig rocknummer. Sommige muzikanten hebben naast Too Hot To Handle ook een solocarrière, waaronder de zangeressen Michèle Karamat Ali (onder de naam Michèle) en Monique Bakker (Moon Baker).

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Too Hot To Handle

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer