Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TROY TORINO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

hardrock

Online

Officiële website

Troy Torino

Troy Torino is een ouderwetse hardrockband met leden uit Celestial Season, Orphanage, 7Zuma7 en Spoiler. De bandleden zijn beïnvloed door Thin Lizzy, Iron Maiden, The Cult, Foo Fighters en Queens Of The Stone Age. Het debuutalbum The Order Of Magnitude (2008) is opgenomen met Jacques de Haard (Agua de Annique, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Olly Smit   gitaar
Sureel   drums
Pekke   zang
Sidney De Haan   gitaar
Arjen Rienks   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2006   Spoiler
2008   Celestial Season

Biografie Troy Torino

Troy Torino is een ouderwetse hardrockband met leden uit Celestial Season, Orphanage, 7Zuma7 en Spoiler. De bandleden zijn beïnvloed door Thin Lizzy, Iron Maiden, The Cult, Foo Fighters en Queens Of The Stone Age. Het debuutalbum The Order Of Magnitude (2008) is opgenomen met Jacques de Haard (Agua de Annique, ex-Celestial Season).

Discografie Troy Torino

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Troy Torino

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer