Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VAN B.KING

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - heden

Genre

dancehall, soca, zang

Online

Officiële website
Officiële website

Van B.King

Van B.King is vocalist van Soca Boys waarmee hij in 1998 de zomerhit Follow The Leader scoort. Vanaf 2001 gaat hij solo verder, maakt hij tropische dansnummers en treedt hij op met zijn Soca Gang. In Turkije en de Balkan heeft Van B. King een hit met de single Damat ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1999   Soca Boys

Biografie Van B.King

Van B.King is vocalist van Soca Boys waarmee hij in 1998 de zomerhit Follow The Leader scoort. Vanaf 2001 gaat hij solo verder, maakt hij tropische dansnummers en treedt hij op met zijn Soca Gang. In Turkije en de Balkan heeft Van B. King een hit met de single Damat (Bruidegom), een duet met de Turkse volkszanger Ekin. In een van de twee versies van deze single zingt Van B. King in het Turks.

Discografie Van B.King

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Van B.King

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer