Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

VIRTUAL REALITY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1992 - 1992

Genre

house

Virtual Reality

Project van DJ en dance/house producer Dobre, die vanaf de jaren negentig onder vele pseudoniemen - meestal in duo-verband, met DJ Zki of Jamez - producties, optredens en DJ-sets realiseert. Diverse van zijn creaties scoren internationaal, onder namen als Tomba Vira, Trancesetters, The Good Men, Tata Box Inhibitors, René et ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gaston Steenkist   producer

Biografie Virtual Reality

Project van DJ en dance/house producer Dobre, die vanaf de jaren negentig onder vele pseudoniemen - meestal in duo-verband, met DJ Zki of Jamez - producties, optredens en DJ-sets realiseert. Diverse van zijn creaties scoren internationaal, onder namen als Tomba Vira, Trancesetters, The Good Men, Tata Box Inhibitors, René et Gaston, Klatsch!, Basco, Jark Prongo en Chocolate Puma.

Discografie Virtual Reality

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Virtual Reality

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer