Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WE BE NAKED

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

We Be Naked in 2010

Periode

2008 - heden

Genre

indie, sixties

Online

Officiƫle website

We Be Naked

De Amsterdamse band We Be Naked vermengt invloeden van popmuziek uit de jaren zestig met folkrock. De band bestaat uit voormalige leden van de bands Seedling, Norma Jean, Tomcat, Skidmarks en Check 1-2. In de zomer van 2008 neemt We Be Naked enkele liedjes op in studio De Slapende Hond ...
Volledige biografie...

Bezetting

Peter van Rijn   drums
Bas Jacobs   gitaar
Marloes van Asselt   gitaar, zang
Marcel de Rooij   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2008   Pfaff

Biografie We Be Naked

De Amsterdamse band We Be Naked vermengt invloeden van popmuziek uit de jaren zestig met folkrock. De band bestaat uit voormalige leden van de bands Seedling, Norma Jean, Tomcat, Skidmarks en Check 1-2. In de zomer van 2008 neemt We Be Naked enkele liedjes op in studio De Slapende Hond in Amsterdam, waarvan drie in het najaar op EP verschijnen. De eerste optredens van de band zijn in oktober 2008 in Engeland. Op 1 november 2010 verschijnt via Dying Giraffe Recordings/Munich Records het debuutalbum You Must Be Art.

Discografie We Be Naked

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's We Be Naked

Audio/Video We Be Naked

Video We Be Naked

We Be Naked : Young Birds
We Be Naked : Young Birds
We Be Naked: Rosie's mind
We Be Naked: Rosie's mind
We Be Naked : Motorheart
We Be Naked : Motorheart
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
We Be Naked : Motorheart

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer