Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

WILLEM DUYN (2)

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

21-05-1922 - heden

Willem Duyn (2)

Willem Duyn is een Nederlandse componist. Hij studeert klarinet en piano aan het Amsterdams Conservatorium bij Rudolf Gall en Paul Frenkel. Compositie en directie studeert hij bij Jan Koetsier en Jaap Spaanderman. Willem Duyn is klarinettist bij diverse radio-orkesten, de Nederlandse Opera en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ook is hij ...
Volledige biografie...

Biografie Willem Duyn (2)

Willem Duyn is een Nederlandse componist. Hij studeert klarinet en piano aan het Amsterdams Conservatorium bij Rudolf Gall en Paul Frenkel. Compositie en directie studeert hij bij Jan Koetsier en Jaap Spaanderman. Willem Duyn is klarinettist bij diverse radio-orkesten, de Nederlandse Opera en het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Ook is hij enige tijd leraar in de Verenigde Staten en dirigent van koren en orkesten.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Willem Duyn (2)

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer