Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

4SURE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

4Sure in 2003

Periode

2002 - heden

Genre

latin jazz, Surinaamse jazz

Online

Officiële website

4Sure

4Sure komt voort uit SurFive. De Amsterdamse groep mixt Paramaribop en latin jazz met bebop en free jazz. De basis wordt gelegd tijdens een samenwerking met de Cubaanse latin-jazz pianist Ramón Valle. De bezetting bestaat uit bassist Pablo Nahar (Surinam Music Ensemble, SurFive), drummer Olaf Keus (Treme Terra), de Amerikaanse ...
Volledige biografie...

Bezetting

Pablo Nahar   contrabas
Efraïm Trujillo   tenorsaxofoon
Mark Milan   piano
Olaf Keus   drums

Overige muzikanten

Robin van Geerke   piano, toetsinstrumenten

Biografie 4Sure

4Sure komt voort uit SurFive. De Amsterdamse groep mixt Paramaribop en latin jazz met bebop en free jazz. De basis wordt gelegd tijdens een samenwerking met de Cubaanse latin-jazz pianist Ramón Valle. De bezetting bestaat uit bassist Pablo Nahar (Surinam Music Ensemble, SurFive), drummer Olaf Keus (Treme Terra), de Amerikaanse tenorsaxofonist Efraïm Trujillo (Fra Fra Sound, New Cool Collective Big Band) en de Surinaamse pianist Mark Milan. Het eerste album Brujeria (2003) is nog met toetsenist Robin van Geerke en bevat gastvocalen van Deborah J. Carter en Diana Miranda. 4Sure speelt maandelijks met wisselende gastmuzikanten in de Ruigoordkerk in de Amsterdamse culturele vrijhaven Ruigoord. Naast optredens in het Nederland staat het kwartet ook op jazzpodia in Zuid-Afrika.

Discografie 4Sure

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's 4Sure

Audio/Video 4Sure

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer