Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

69 CHARGER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

69 Charger

Periode

1999 - heden

Genre

rock

69 Charger

Luide gitaarband, geïnspireerd door punk uit de jaren zestig en zeventig en bands als The Sonics, The Saints, New Bomb Turks, Oblivians en The Replacements. Voortgekomen uit The Burn-outs. G. Charger speelt drums in de beginperiode van The Spades. In het productieve jaar 2004 brengt 69 Charger platen uit op ...
Volledige biografie...

Bezetting

Roxa Roulette   drums
Richy Montana   gitaar, zang
G. Charger   gitaar, zang
Carlos S.   basgitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2000   The Spades
2005   Peter Pan Speedrock

Biografie 69 Charger

Luide gitaarband, geïnspireerd door punk uit de jaren zestig en zeventig en bands als The Sonics, The Saints, New Bomb Turks, Oblivians en The Replacements. Voortgekomen uit The Burn-outs. G. Charger speelt drums in de beginperiode van The Spades. In het productieve jaar 2004 brengt 69 Charger platen uit op Stardumb, Tear It Up, Roulette Records en het Amerikaanse Devil Doll Records. In oktober 2006 tekent 69 Charger een contract bij U-Sonic, een sublabel van Sonic Rendezvous, waar begin 2007 het door Dean Rispler geproduceerde album Ain't Got A Clue verschijnt.

Discografie 69 Charger

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's 69 Charger

Audio/Video 69 Charger

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer