Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ALVIN LEWIS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

24-10-1971 - heden

Genre

gitaar

Online

Twitter

Alvin Lewis

Alvin Lewis (Alvin Ronde) is een veelgevraagd gitarist bij soul-, jazz- en funkartiesten in Nederland. In 2012 start hij zijn eigen band Seeka. Alvin Lewis is de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis en heeft een relatie met Trijntje Oosterhuis. Op 8 december 2015 maken ze via Instagram bekend dat ze ...
Volledige biografie...

Instrumenten

gitaar

Genoemd in de biografie van

1971   Berget Lewis
2015   Trijntje Oosterhuis
2018   Orkater

Biografie Alvin Lewis

Alvin Lewis (Alvin Ronde) is een veelgevraagd gitarist bij soul-, jazz- en funkartiesten in Nederland. In 2012 start hij zijn eigen band Seeka. Alvin Lewis is de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis en heeft een relatie met Trijntje Oosterhuis. Op 8 december 2015 maken ze via Instagram bekend dat ze samen een dochter hebben gekregen. In 2017 is hij de muzikaal leider bij de show van entertainers Jandino Asporaat en Najib Amhali in de Kuip in Rotterdam.

In bezetting van

.nuClarity   gitaar
Brainpower   gitaar
Food For Funk   gitaar
Orfeo   gitaar
Seeka   componist, gitaar, producer

Discografie Alvin Lewis

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Alvin Lewis

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer