Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ANITA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Anita in 1986

Periode

1960 - heden

Genre

pop

Anita

Anita Heilker (Schiedam, 4 oktober 1960) stapt in 1985 uit de Dolly Dots vanwege haar moederschap, maar in 1986 maakt zij onder productionele leiding van het duo Van Asten/DeBois enkele solosingles en een album als Anita. Haar eerste solosingle stamt overigens al uit 1983. In 2011 geeft ze zich op ...
Volledige biografie...

Bezetting

Anita Heilker   zang

Genoemd in de biografie van

1986   Dolly Dots

Biografie Anita

Anita Heilker (Schiedam, 4 oktober 1960) stapt in 1985 uit de Dolly Dots vanwege haar moederschap, maar in 1986 maakt zij onder productionele leiding van het duo Van Asten/DeBois enkele solosingles en een album als Anita. Haar eerste solosingle stamt overigens al uit 1983. In 2011 geeft ze zich op voor het SBS-programma The Winner Is in de categorie comeback-acts.

Discografie Anita

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Anita

Audio/Video Anita

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer