Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ANTI-G

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Anti-G in 2011

Periode

1993 - heden

Genre

dance, dancehall

Online

Soundcloud
Hyves

Pseudoniemen

Kentje, Kentjjee

Anti-G

Anti-G (Kenrick Connor, in 1993 geboren te Den Haag), ook actief onder de namen Kentje en Kentjjee, is een producer uit Delft die vanaf zijn zeventiende naam maakt met een moderne variant op bubbling, reggaeton en house. Voor zijn producties maakt hij gebruikt van het computerprogramma Fruity Loops. Een compilatie ...
Volledige biografie...

Biografie Anti-G

Anti-G (Kenrick Connor, in 1993 geboren te Den Haag), ook actief onder de namen Kentje en Kentjjee, is een producer uit Delft die vanaf zijn zeventiende naam maakt met een moderne variant op bubbling, reggaeton en house. Voor zijn producties maakt hij gebruikt van het computerprogramma Fruity Loops. Een compilatie van zijn werk uit de periode 2009-2010 verschijnt in juni 2011 op het vermaarde Britse dancelabel Planet Mu. De lyrische recensie in het Britse blad The Wire van juli beslaat een hele pagina: 'It's brimming with fresh sonic stimuli'.

Discografie Anti-G

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Anti-G

Audio/Video Anti-G

Video Anti-G

A-nti-G (parti 2) Reggeat...
A-nti-G (parti 2) Reggeaton Ta Agresivo 2
Kentje'sz Beatsz - OepSs...
Kentje'sz Beatsz  - OepSs Te Hardd!.(Bubbling) - Mady By Kentje'sz Beatsz
Kentje'sz Beatsz - A Hype...
Kentje'sz Beatsz - A Hype up System.(2010 Bubbling)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Kentje'sz Beatsz - A Hype up System.(2010 Bubbling)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer