Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

AWANTO 3

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Logo Awanto 3 (bron: officiële Facebookpagina)

Periode

2014 - heden

Genre

dance, house

Online

Facebook

Awanto 3

Project van DJ en producer Steven van Hulle, beter bekend als Steven de Peven. Het album Opel Mantra verschijnt in maart in drie delen bij het label Rush Hour en wordt genomineerd voor de 3voor12 Award. Op het album staan bijdragen van Jameszoo en leden van Jungle By Night en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Steven van Hulle  

Biografie Awanto 3

Project van DJ en producer Steven van Hulle, beter bekend als Steven de Peven. Het album Opel Mantra verschijnt in maart in drie delen bij het label Rush Hour en wordt genomineerd voor de 3voor12 Award. Op het album staan bijdragen van Jameszoo en leden van Jungle By Night en New Cool Collective.

Discografie Awanto 3

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Awanto 3

Audio/Video Awanto 3

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer