Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BL3NDER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2008 - heden

Genre

hiphop, jazz, Nederhop, rap

Online

Officiƫle website

BL3nDER

Bl3nder een energiek mengsel van jazz en rap. De bandnaam is officieus de afkorting voor het 'Bas van Lier-trio en Die Ene Rapper'. De bezetting van Bl3nder bestaat uit onder meer rapper Def P (Osdorp Posse) en drummer Cyril Directie (o.a. ex-Kane). Zowel de muziek als de teksten ontstaan spontaan ...
Volledige biografie...

Bezetting

Def P   rap
Bas van Lier   toetsinstrumenten
Harry Emmery   basgitaar
Cyril Directie   drums

Genoemd in de biografie van

2009   Osdorp Posse
2012   Jules Deelder

Biografie BL3nDER

Bl3nder een energiek mengsel van jazz en rap. De bandnaam is officieus de afkorting voor het 'Bas van Lier-trio en Die Ene Rapper'. De bezetting van Bl3nder bestaat uit onder meer rapper Def P (Osdorp Posse) en drummer Cyril Directie (o.a. ex-Kane). Zowel de muziek als de teksten ontstaan spontaan tijdens optredens. Na positieve reacties van zowel publiek als media neemt de groep een aantal jamsessies op en biedt die aan als gratis downloads. Eind april 2009 verschijnt het debuutalbum Leipe Shit Ouwe.

Discografie BL3nDER

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video BL3nDER

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer