Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

COCO TOUR

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Logo

Periode

2012 - heden

Genre

pop/rock

Online

Soundcloud

Coco Tour

De Engelstalige band Coco Tour is beïnvloed door softrock van bands als 10cc en Hall & Oates. Het kwartet bestaat uit producer Benny Sings, Faberyayo ( De Jeugd Van Tegenwoordig), drummer Tim Dudek en toetsenist Falco Benz. Coco Tour komt voort uit Coco, het soloalbum van Faberyayo uit 2012. Benny ...
Volledige biografie...

Bezetting

Faberyayo   tekstschrijver, zang
Tim Dudek   drums
Benny Sings   producer
Falco Benz   toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

2012   Benny Sings
2012   De Jeugd van Tegenwoordig

Biografie Coco Tour

De Engelstalige band Coco Tour is beïnvloed door softrock van bands als 10cc en Hall & Oates. Het kwartet bestaat uit producer Benny Sings, Faberyayo ( De Jeugd Van Tegenwoordig), drummer Tim Dudek en toetsenist Falco Benz. Coco Tour komt voort uit Coco, het soloalbum van Faberyayo uit 2012. Benny Sings schrijft alle muziek op de plaat en tijdens de bijbehorende tournee spelen Dudek en Benz mee. Op een vrije dag tijdens de tournee nemen de muzikanten in een hotelkamer in Oostende de track Bathing In The Sun op waarbij Faberyayo niet rapt, maar zingt.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Coco Tour

Audio/Video Coco Tour

Video Coco Tour

Coco Tour - Bathing in th...
Coco Tour - Bathing in the sun
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Coco Tour - Bathing in the sun

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer