Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CULTUREEL PODIUM DE KELDER

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Cultureel Podium De Kelder

De Kelder in Amersfoort is ooit begonnen als een door krakers opgericht cultureel bolwerk. Sinds 1997 is De Kelder een stichting. Het podium heeft in de loop der jaren op verschillende locaties in Amersfoort onderdak gevonden, tegenwoordig is het te vinden in het Eemcentrum. Er wordt uitgezien naar een nieuw ...
Volledige biografie...

Biografie Cultureel Podium De Kelder

De Kelder in Amersfoort is ooit begonnen als een door krakers opgericht cultureel bolwerk. Sinds 1997 is De Kelder een stichting. Het podium heeft in de loop der jaren op verschillende locaties in Amersfoort onderdak gevonden, tegenwoordig is het te vinden in het Eemcentrum. Er wordt uitgezien naar een nieuw pand, dat in 2012 gereed zal zijn. De Kelder richt zich op een breed publiek. Jaarlijks terugkerend zijn het popfestival Torenpop en het dancefestival Stadsgeluid, beide gratis toegankelijk.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Cultureel Podium De Kelder

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer