Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DJ FLUBBEL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

DJ Flubbel in 2011

Periode

1999 - heden

Genre

dance, hardhouse, hardstyle

Online

Officiële website

DJ Flubbel

DJ Flubbel is sinds 1999 actief als producer. Zijn muziek onderscheidt zich van andere hardcore house vanwege een positieve, Christelijke invalshoek.
Volledige biografie...

Biografie DJ Flubbel

DJ Flubbel is sinds 1999 actief als producer. Zijn muziek onderscheidt zich van andere hardcore house vanwege een positieve, Christelijke invalshoek.

1999

DJ Flubbel begint met produceren in 1999 en specialiseert zich in Christelijke dance- en Hardstyle muziek.

2010

Zijn eerste album “Christian Hardcore” komt uit in 2010 via Asaph in samenwerking met D-Morphian.

2011

DJ Flubbel in 2011 DJ Flubbel levert met het nummer Your Mercy Is Enough een bijdrage aan de verzamelcd The Edge: Dance Collection Vol. 1.

2013

Zijn tweede album “Christian House” samen met Matthew J. Bentley verschijnt via Ecovata in 2013 en haalt onder andere het Nederlands Dagblad, Grootnieuwsradio, 3 FM, Salt FM en 7 FM. Later dit jaar komt zijn muziek op de nationale televisie (NPO 2).

2014

In 2014 komt zijn singel “Let it be known (Remix)” uit op Life@Opwekking 17 en er verschijnen twee van zijn nummers op de eerste Nederlandse Christelijke dance compilatie serie “The Edge”.

2015

In 2015 komt zijn derde album “Christian Hardstyle” uit, een uniek nieuw energiek genre binnen de Christelijke muziek. Zijn doel is het evangelie te verspreiden onder jongeren door middel van moderne elektronische muziek. Daarnaast wil hij graag Christelijke jongeren voorzien van energieke (en volgens sommigen controversiële) muziek met een liefdevolle Christelijke boodschap.

Discografie DJ Flubbel

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's DJ Flubbel

Audio/Video DJ Flubbel

Video DJ Flubbel

Christian House Trailer (...
Christian House Trailer (DJ Flubbel and Matthew J. Bentley)
DJ Flubbel - Your Mercy I...
DJ Flubbel - Your Mercy Is Enough (Remake 2011)
Christian Hardcore by DJ ...
Christian Hardcore by DJ Flubbel & D-Morphian (christelijke gabber, techno, house, gospel music)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Christian Hardcore by DJ Flubbel & D-Morphian (christelijke gabber, techno, house, gospel music)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer