Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DJ JOSE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1999 - heden

Genre

house, trance

Online

Officiële website

DJ Jose

DJ Jose is een trance-DJ die zowel solo als met G-Spott hits scoort.
Volledige biografie...

Bezetting

Jos Klaster   draaitafels, producer

Overige muzikanten

Richard van Schooneveld   producer

Genoemd in de biografie van

1997   G-Spott
2003   John Marks

Biografie DJ Jose

DJ Jose is een trance-DJ die zowel solo als met G-Spott hits scoort.

1998 - 2005

Vanaf zijn veertiende is DJ Jose actief als DJ. Hij draait in discotheken, tijdens drive-inshows en bij radiopiraten. Tot de brand in september 2001 is hij de vast DJ van Club Lexion te Westzaan. Na de wederopbouw van de club draait hij daar nog tot februari 2004 waarna hij vaste avonden heeft in Club Ik in Almere. In de zomer draait hij ook op het strand van Salinas te Scheveningen. Buitenlandse tournees brengen hem in onder meer Turkije, Noorwegen, Spanje, Griekenland, Israël, Curaçao, de Antillen en Bermuda. Samen met G-Spott scoort hij vrolijk klinkende trancehits met de singles Wrong=Right, House of Justice, II Symbols, ACCESS en Hecitate. Samen maken ze ook platen onder de naam Heaven's Cry. DJ Jose runt in Ede het boekingsbureau White Villa Bookings.

G-Spott

2006

Op het label Dancevilla van White Villa Records verschijnt eind augustus de single Dedication, de eerste samenwerking tussen DJ Jose en DJ/producer John Marks (John Dirne).

John Marks

Discografie DJ Jose

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video DJ Jose

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer