Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DJ KNOWHOW

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

DJ, draaitafels, hiphop, producer

Online

Officiƫle website

DJ Knowhow

DJ Knowhow (Iwan den Boestert) is een hiphoppionier uit Amsterdam. Hij is actief als DJ en als producer, met bijdragen aan platen van o.a. Extince (Binnenlandse Funk en de hitsingle Spraakwater) en Brainpower (Door Merg & Brain). Hij is in de jaren negentig samen met Too Tall en Kees de ...
Volledige biografie...

Instrumenten

draaitafels, producer

Genoemd in de biografie van

2007   Osdorp Posse
2007   UJ
2007   Yukkie B

Biografie DJ Knowhow

DJ Knowhow (Iwan den Boestert) is een hiphoppionier uit Amsterdam. Hij is actief als DJ en als producer, met bijdragen aan platen van o.a. Extince (Binnenlandse Funk en de hitsingle Spraakwater) en Brainpower (Door Merg & Brain). Hij is in de jaren negentig samen met Too Tall en Kees de Koning een van de drie mannen achter Dutch Masters, het invloedrijke hiphopprogramma bij de VPRO. Onder de naam Boomselecter maakt hij samen met Sander Baas onder meer de muziek voor de KPN Hi campagne. Knowhow werkt enige jaren aan zijn eerste soloalbum Straatwaarde dat eind 2007 verschijnt op zijn eigen label Cold Rock Stuff, een sublabel van Wallboomers. De plaat bevat gastbijdragen van o.a. Skate The Great, Yukkie B, Big Boy Caprice, Tim Beumers, Def P, Too Tall, U-Gene en Murth The Man-O-Script.

Discografie DJ Knowhow

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video DJ Knowhow

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer