Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DVBBS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Profielfoto Facebook (2014)

Periode

2010 - heden

Genre

dance

Online

Facebook

DVBBS

DVBBS (spreek uit dubs) is een danceduo bestaande uit de broers Chris en Alex van der Hoef. De broers hebben een Franse moeder en een Nederlandse vader. Na de scheiding van hun ouders vertrekken ze vanuit Almere naar Ontario, Canada. In 2013 scoren zij een internationale hit met het harde ...
Volledige biografie...

Bezetting

Chris van der Hoef   elektronica
Alex van der Hoef   elektronica

Biografie DVBBS

DVBBS (spreek uit dubs) is een danceduo bestaande uit de broers Chris en Alex van der Hoef. De broers hebben een Franse moeder en een Nederlandse vader. Na de scheiding van hun ouders vertrekken ze vanuit Almere naar Ontario, Canada. In 2013 scoren zij een internationale hit met het harde dancenummer Tsunami dat zij samen met Borgeous (de Amerikaanse dj en producer John Borger) hebben gemaakt. De vocale versie met de Britse rapper Tinie Tempah wordt een nummer-1 hit in Groot-Brittanië. De broers werken samen met onder anderen Sander van Doorn en Martin Garrix. In oktober komen ze nieuw binnen op plek 20 in de top100 van beste DJ's ter wereld, verkozen door de lezers van het Britse blad DJ Mag.

Discografie DVBBS

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's DVBBS

Audio/Video DVBBS

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer