Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DE PIN UP CLUB

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2007 - heden

Genre

garagerock, levenslied, rock'n'roll

De Pin Up Club

De Pin Up Club is een trio met vocalist Johannes de Boom (Hans Boomsma) van The Shavers. Op het repertoire staat rock-'n-roll, garagerock en levenslied met op de setlist nummers van Pink Slip (de vorige band van gitarist Eus van den Nieuwendijk) en The Shavers, covers (waaronder Dracula van ZZ ...
Volledige biografie...

Bezetting

Hans Boomsma   mondharmonica, zang
Eus van den Nieuwendijk   gitaar
Frank Haanebrink   percussie

Biografie De Pin Up Club

De Pin Up Club is een trio met vocalist Johannes de Boom (Hans Boomsma) van The Shavers. Op het repertoire staat rock-'n-roll, garagerock en levenslied met op de setlist nummers van Pink Slip (de vorige band van gitarist Eus van den Nieuwendijk) en The Shavers, covers (waaronder Dracula van ZZ en de Maskers) en eigen materiaal. In maart 2010 verschijnt het debuutalbum Rode Beat.

Discografie De Pin Up Club

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video De Pin Up Club

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer