Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DEADLOCK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Deadlock in 1985

Periode

1983 - 1986

Genre

pop/rock, punk

Deadlock

De Amsterdamse punkband Deadlock komt voort uit Last Few. Van Deadlock verschijnt onder meer het album Name The Beast (1985) en een bijdrage op de internationale compilatie Emma met ook tracks van BGK, Morzelpronk, The Ex, Membranes, Sjako! en Sonic Youth. Als de band uit elkaar valt, gaat gitarist Herry ...
Volledige biografie...

Bezetting

Herry Hubert   gitaar
Cyril Post   zang
Steven Nieuwendijk   drums
Hans Bijleveld   basgitaar

Genoemd in de biografie van

1986   Yawp!

Biografie Deadlock

De Amsterdamse punkband Deadlock komt voort uit Last Few. Van Deadlock verschijnt onder meer het album Name The Beast (1985) en een bijdrage op de internationale compilatie Emma met ook tracks van BGK, Morzelpronk, The Ex, Membranes, Sjako! en Sonic Youth. Als de band uit elkaar valt, gaat gitarist Herry Hubert verder met Saudade (de voorloper van Yawp!) en speelt drummer Steven Nieuwendijk onder meer in The Nitwitz.

Discografie Deadlock

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Deadlock

Audio/Video Deadlock

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer