Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DIANA VAN BERLO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Diana van Berlo in 2010

Periode

1966 - heden

Genre

pop, pop/rock, zang

Online

Officiƫle website

Diana van Berlo

De Helmondse zangeres Diana van Berlo is vanaf 1986 actief als muzikant en maakt in de periode 1989-1992 deel uit van de damesgroep Luv'. Daarna vormt ze samen met Carina Lemoine het meidenduo Lady's D.C. Hiermee brengt ze de single Now Is The Time uit en is ze in de ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1981   Luv'

Biografie Diana van Berlo

De Helmondse zangeres Diana van Berlo is vanaf 1986 actief als muzikant en maakt in de periode 1989-1992 deel uit van de damesgroep Luv'. Daarna vormt ze samen met Carina Lemoine het meidenduo Lady's D.C. Hiermee brengt ze de single Now Is The Time uit en is ze in de zomer van 1992 te gast tijdens de landelijke Veronica Truck Tour. Vervolgens doet ze studiowerk voor diverse artiesten. Vanaf 2009 treedt Diana op in de dinershow Stookolie & Dreams op het schip De Ameland in Rotterdam.

In bezetting van

Luv'   zang

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Diana van Berlo

Audio/Video Diana van Berlo

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer