Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DOG FACED HERMANS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1985 - 1995

Dog Faced Hermans

Schotse avant-garde punkformatie die eind jaren tachtig/begin jaren negentig woonachtig is in Amsterdam. Gitarist Andy treedt later toe tot The Ex. Wilf Plum speelt in diverse bands als De Kift, Liane Flu Winks, Het Ex Orkest en The Bent Moustache. Samen met de Canadees Andy Kerr (ex-No Means No) vormt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Colin McLean   basgitaar
Marion Coutts   tuba, zang
Wilf Plum   drums, percussie
Andy Moor   gitaar

Genoemd in de biografie van

1989   The Ex
1993   Dull Schicksal
1995   Gone Bald
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Dog Faced Hermans

Schotse avant-garde punkformatie die eind jaren tachtig/begin jaren negentig woonachtig is in Amsterdam. Gitarist Andy treedt later toe tot The Ex. Wilf Plum speelt in diverse bands als De Kift, Liane Flu Winks, Het Ex Orkest en The Bent Moustache. Samen met de Canadees Andy Kerr (ex-No Means No) vormt hij in 2003 het duo Two Pin Din. Daarnaast is hij onder de naam Waikiki Wilf actief als DJ in het collectief de Beat Club. Colin McLean werkt o.a. als geluidstechnicus, producer en programmeur van OT301 aan de Overtoom te Amsterdam.

Discografie Dog Faced Hermans

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Dog Faced Hermans

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer