Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DOWN SOUTH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2003 - heden

Genre

pop

Down South

De spil van de Limburgse band Down South bestaat uit de voormalige conservatoriumstudenten Bart Oostindie en Mike Roelofs.
Volledige biografie...

Bezetting

Mike Roelofs   toetsinstrumenten
Bart Oostindie   gitaar

Genoemd in de biografie van

2004   Boris
2004   Mo'Jones

Biografie Down South

De spil van de Limburgse band Down South bestaat uit de voormalige conservatoriumstudenten Bart Oostindie en Mike Roelofs.

2003 - 2004

Bart Oostindie doet ervaring op als straatmuzikant en in bands als The Love Junks, SET-band en Boogie Wonderband. Roelofs wint jazzprijzen met het Mike Roelofs Kwartet en speelt ook regelmatig met het Iris Romen Quintet en in de bands van BJ Baartmans en JW Roy. Naast Down South maken beide muzikanten deel uit van Mo'Jones (de band van Jan 'Mo' van der Burgt). Van der Burgt is een van de gasten op het debuutalbum One On One (mei 2004). Gastzanger op de eerste single Something's Wrong is Sofuja, die vlak voor het verschijnen van de plaat onder zijn eigen naam Boris Titulaer de winnaar wordt van het populaire Idols 2004.

BJ Baartmans Boris JW Roy Mo'Jones

Discografie Down South

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Down South

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer