Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DUO APRES-SKI

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2009 - heden

Genre

amusementsmuziek, schlager

Duo Après-Ski

Het Limburgse Duo Après-Ski bestaat uit zangeres Carla Janssen Langendijk en zanger Andy van Renen. Janssen Langendijk is jarenlang de spil van De Alpenzusjes (1980-2009). Van Renen heeft eerder onder meer het duo Anny & Andy gevormd met voormalig Alpenzusje Anny Cox. Het feestelijke repertoire bestaat uit Nederlandse en Duitse ...
Volledige biografie...

Bezetting

Carla Janssen Langendijk   zang
Andy van Renen   zang

Genoemd in de biografie van

2007   De Alpenzusjes

Biografie Duo Après-Ski

Het Limburgse Duo Après-Ski bestaat uit zangeres Carla Janssen Langendijk en zanger Andy van Renen. Janssen Langendijk is jarenlang de spil van De Alpenzusjes (1980-2009). Van Renen heeft eerder onder meer het duo Anny & Andy gevormd met voormalig Alpenzusje Anny Cox. Het feestelijke repertoire bestaat uit Nederlandse en Duitse meezingers. Hun eerste single De Alpenmedley verschijnt in december 2009.

Discografie Duo Après-Ski

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Duo Après-Ski

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer