Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ENGO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Engo in 2010

Periode

2006 - heden

Genre

crossoverrock, rock

Online

Officiƫle website

ENGO

ENGO is een rockband uit Noord-Brabant die een mix speelt van rock, pop, funk, metal, blues en alternatieve dansmuziek, door de bandleden omgedoopt tot 'bruutpop'. De band bestaat uit o.a. (ex-)leden van de band Kasba en zangeres Anja Kicken. De eerste EP EPisode verschijnt in het voorjaar van 2008. Vanaf ...
Volledige biografie...

Bezetting

Roel Denteneer   gitaar
Wouter van der Dennen   toetsinstrumenten
Tim van de Sande   basgitaar
Joost Kurstjens   drums
Fenneke Pommer   zang

Overige muzikanten

Anja Kicken   zang

Genoemd in de biografie van

2006   Kasba

Biografie ENGO

ENGO is een rockband uit Noord-Brabant die een mix speelt van rock, pop, funk, metal, blues en alternatieve dansmuziek, door de bandleden omgedoopt tot 'bruutpop'. De band bestaat uit o.a. (ex-)leden van de band Kasba en zangeres Anja Kicken. De eerste EP EPisode verschijnt in het voorjaar van 2008. Vanaf december 2009 is Fenneke Pommer uit Tilburg de frontvrouw van de band.

Discografie ENGO

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's ENGO

Audio/Video ENGO

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer