Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

EASY ALOHA'S

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Easy Aloha's

Periode

1996 - heden

Genre

DJ, easy tune

Online

Officiële website

Easy Aloha's

DJ-duo dat wordt opgericht tijdens de kortstondige Easy Tune-rage. Ook na de rage zijn ze internationaal succesvol met hun mix van exotica, beatnik crime jazz, big band sound explosions, space age funk, soul jivers, moogy sitartunes, rare grooves, weird techno, funky triphop, organic drum 'n bass en break beat percussion.
Volledige biografie...

Bezetting

Bas Albers   draaitafels, zang
Gerard Janssen   draaitafels, zang

Genoemd in de biografie van

1996   Arling & Cameron
1996   Daryll-Ann
1997   The Phantom Four
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Easy Aloha's

DJ-duo dat wordt opgericht tijdens de kortstondige Easy Tune-rage. Ook na de rage zijn ze internationaal succesvol met hun mix van exotica, beatnik crime jazz, big band sound explosions, space age funk, soul jivers, moogy sitartunes, rare grooves, weird techno, funky triphop, organic drum 'n bass en break beat percussion. Het duo schrijft daarnaast columns en interviews voor Het Parool en Vrij Nederland. Tegelijk met het album Cashmere Cat (2006) verschijnt hun boek Zeepaardje Met Een Hoed Op: De Easy Aloha's Over Mooi En Lelijk En Zo. De elf kinderliedjes op de cd Eddie Ekster Maakt Een Lied (2007) gaan vergezeld van een boekje met illustraties door Femke Hiemstra.

Discografie Easy Aloha's

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Easy Aloha's

Audio/Video Easy Aloha's

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer