Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ESTRELLAS DE AHORA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1985 - 1993

Genre

latin, wereldmuziek

Estrellas de Ahora

Estrellas de Ahora is een band rondom zangeres Estrella Acosta. Treedt in wisselende bezettingen veelvuldig op in binnen- en buitenland, onder meer als voorprogramma van Tania Maria in De Oosterpoort in Groningen (1987), tijdens het Zelt Musik Festival te Freiburg (1988), tijdens de Pagode Brasileiro in Paradiso (1989), tijdens het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Estrella Acosta   zang

Overige muzikanten

Paul Stocker   saxofoon
Michael Moore   klarinet
Rogério Bicudo   gitaar
Eric Calmes   basgitaar
Leonardo Amuedo   gitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1977   Estrella Acosta

Biografie Estrellas de Ahora

Estrellas de Ahora is een band rondom zangeres Estrella Acosta. Treedt in wisselende bezettingen veelvuldig op in binnen- en buitenland, onder meer als voorprogramma van Tania Maria in De Oosterpoort in Groningen (1987), tijdens het Zelt Musik Festival te Freiburg (1988), tijdens de Pagode Brasileiro in Paradiso (1989), tijdens het internationale filmfestival Film by the Sea in Vlissingen (1991), op het North Sea Jazz Festival in Den Haag (1991), op het festival Nieuwe Muziek in Middelburg onder de noemer Voices and Rhythms from Latin America, samen met Leonardo Amuedo and Beto Freire (1992), op Festival Holanda Latina in de Melkweg te Amsterdam (1993), op het Curaçao Jazz Festival (1993), en met de Braziliaanse gitarist Toninho Horta, als voorprogramma van Caetano Veloso, op het festival Viva Brasil in Brussel (1993).

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Estrellas de Ahora

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer