Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FALCO BENZ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Falco Benz in 2014 (bron: officiële website)

Periode

2013 - heden

Genre

house, pop/rock, toetsinstrumenten

Online

Officiële website

Falco Benz

Falco Benz (Eelco Topper) maakt naar eigen zeggen synth house voor cocktailparty's. Hij is toetsenist bij onder meer Benny Sings, Kytemans Hiphop Orkest en Knobsticker. De eerste EP Clap Machines (2013) verschijnt digitaal bij Magnetron Music (label van De Jeugd van Tegenwoordig). Zijn tweede EP Hat Tricks verschijnt in 2014.
Volledige biografie...

Instrumenten

toetsinstrumenten

Biografie Falco Benz

Falco Benz (Eelco Topper) maakt naar eigen zeggen synth house voor cocktailparty's. Hij is toetsenist bij onder meer Benny Sings, Kytemans Hiphop Orkest en Knobsticker. De eerste EP Clap Machines (2013) verschijnt digitaal bij Magnetron Music (label van De Jeugd van Tegenwoordig). Zijn tweede EP Hat Tricks verschijnt in 2014. De gelijknamige single wordt een bescheiden hit. Radiostation 3FM roept hem uit tot 'serious talent'. Met zijn analoge synthesizers staat hij op diverse festivals zoals het Bevrijdingsfestival, Stekkerfest en Solar.

In bezetting van

Benny Sings   toetsinstrumenten
Coco Tour   toetsinstrumenten
Knobsticker   toetsinstrumenten
Kyteman   toetsinstrumenten

Discografie Falco Benz

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Falco Benz

Audio/Video Falco Benz

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer