Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GOLLIWOGS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1994 - 2003

Genre

coverbands, rock

Golliwogs

De Golliwogs starten in 1994 als gelegenheidsgroep in het kader van 25 jaar Den Deel, een jongerencentrum te Deurne. Na het succesvolle optreden blijven de bandleden bij elkaar en touren ze door Nederland met repertoire van Creedence Clearwater Revival. In de band onder meer drummer Maarten van de Kerkhof en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Maarten van de Kerkhof   drums
Veetje   gitaar
Anthony Boerenkamps   basgitaar
Kriz   zang
Maurice Roosen   toetsinstrumenten
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1997   Tupelo Honey

Biografie Golliwogs

De Golliwogs starten in 1994 als gelegenheidsgroep in het kader van 25 jaar Den Deel, een jongerencentrum te Deurne. Na het succesvolle optreden blijven de bandleden bij elkaar en touren ze door Nederland met repertoire van Creedence Clearwater Revival. In de band onder meer drummer Maarten van de Kerkhof en gitarist Veetje uit Tupelo Honey.

Discografie Golliwogs

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Golliwogs

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer