Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HAUSMAGGER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

Nederlandstalig, rock

Online

Officiƫle website

Hausmagger

Hausmagger is de Nederlandstalige rockband van de Rotterdammer Ted Hausmagger, ook bekend als Theo Wesselo van het kindertelevisieprogramma Rembo & Rembo bij Villa Achterwerk van de VPRO. Wesselo zingt en declameert in het Nederlands en soms in het Duits met doorleefde schorre stem over de beslommeringen van het dagelijkse leven.
Volledige biografie...

Bezetting

Theo Wesselo   tekstschrijver, zang
Myrle Kloens   basgitaar
Daim de Rijke   drums
Fuck The Writer   gitaar

Overige muzikanten

Ed Sewerratti   gitaar

Biografie Hausmagger

Hausmagger is de Nederlandstalige rockband van de Rotterdammer Ted Hausmagger, ook bekend als Theo Wesselo van het kindertelevisieprogramma Rembo & Rembo bij Villa Achterwerk van de VPRO. Wesselo zingt en declameert in het Nederlands en soms in het Duits met doorleefde schorre stem over de beslommeringen van het dagelijkse leven. Hij staat in 2007 en 2008 samen met gitarist Ed Sewerratti op het rondreizende festival De Parade. In 2009 verschijnt hun debuutalbum Dicht- & Sloopwerk. Rond het verschijnen van de tweede cd Het Onderste Uit De Man (2013) heeft Sewerratti Hausmagger verlaten en bestaat de band naast Wesselo uit bassiste Myrle Kloens (pEp), gitarist Emil van Steenwijk (alias Fuck The Writer) en drummer Daim de Rijke.

Discografie Hausmagger

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Hausmagger

Audio/Video Hausmagger

Video Hausmagger

K-K-K- (HAUSMAGGER)
K-K-K-  (HAUSMAGGER)
Hausmagger - Man In De Me...
Hausmagger - Man In De Metro
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
K-K-K-  (HAUSMAGGER)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer