Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HENK WANDERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1958 - heden

Genre

componist, drums, percussie, pop, tekstschrijver, zang

Henk Wanders

Autodidact Henk Wanders drumt bij de Frank Boeijen Groep. Hij maakt ook deel uit van de groepen The Wanders Circus, Kali Tichi en Palio-Paréa. In 1992 brengt hij onder zijn eigen naam het album Start uit. In 2000 sluit hij zich aan bij het muziekgezelschap ®chestra. Wanders heeft zijn eigen ...
Volledige biografie...

Instrumenten

componist, drums, percussie, tekstschrijver, zang

Genoemd in de biografie van

1992   Frank Boeijen

Biografie Henk Wanders

Autodidact Henk Wanders drumt bij de Frank Boeijen Groep. Hij maakt ook deel uit van de groepen The Wanders Circus, Kali Tichi en Palio-Paréa. In 1992 brengt hij onder zijn eigen naam het album Start uit. In 2000 sluit hij zich aan bij het muziekgezelschap ®chestra. Wanders heeft zijn eigen studio XAPA in Gendt waar hij naast de cd's van ®chestra ook andere producties opneemt en mixt zoals de singer-songwriter Roline. Hij werkt aan een tweede, Nederlandstalig album (werktitel: Eens Komt De Dag).

In bezetting van

Bedroom Monkees   achtergrondzang, drums, gitaar, percussie
Frank Boeijen   drums
Kali Tichi   drums
Palio-Paréa   drums, engineer, percussie
®chestra   drums, percussie

Discografie Henk Wanders

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Henk Wanders

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer