Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

IL GRAN TEATRO AMARO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1990 - 1996

Genre

muziektheater

Il Gran Teatro Amaro

Il Gran Teatro Amaro is een kosmopolitische akoestische muziektheatergroep met leden uit Frankrijk, Italië, Duitsland en Nederland. Oprichters Francois-Regis Cambuzat (zang en composities) en Roberta Possamai werken vanuit Amsterdam samen met onder meer gitarist Robert van der Tol (ex-Media) en bassist Frank van Berkel (Nine Tobs, The Schismatics, Fish Hospital).
Volledige biografie...

Bezetting

Mischa Kool   contrabas
Tiedo Groeneveld   percussie, zang
Frank van Berkel   basgitaar
Robert van der Tol   banjo, gitaar, piano, zang
Roberta Possamai   accordeon, zang

Genoemd in de biografie van

1991   Frank van der Weij

Biografie Il Gran Teatro Amaro

Il Gran Teatro Amaro is een kosmopolitische akoestische muziektheatergroep met leden uit Frankrijk, Italië, Duitsland en Nederland. Oprichters Francois-Regis Cambuzat (zang en composities) en Roberta Possamai werken vanuit Amsterdam samen met onder meer gitarist Robert van der Tol (ex-Media) en bassist Frank van Berkel (Nine Tobs, The Schismatics, Fish Hospital). De groep maakt drie albums en is in de jaren negentig op vele Europese podia te zien.

Discografie Il Gran Teatro Amaro

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Il Gran Teatro Amaro

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer