Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ITCHY BITCHY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1998 - 2002

Genre

alternative, Grote Prijs van Nederland

Pseudoniemen

Itchi Bitchi

Itchy Bitchy

Itchy Bitchy is een trio uit Maastricht dat met heavy gitaarmuziek in 1998 de Limburgse popprijs Nu of Nooit wint. Het levert de band een optreden op Pinkpop en een finaleplaats in de Grote Prijs van Nederland op. De Limburgers winnen die eveneens, zij het dat ze de hoofdprijs moeten ...
Volledige biografie...

Bezetting

Huub Gulikers   drums
Sjang Coenen   basgitaar
Elwin De Vries   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1998   Redivider
1999   Redivider

Biografie Itchy Bitchy

Itchy Bitchy is een trio uit Maastricht dat met heavy gitaarmuziek in 1998 de Limburgse popprijs Nu of Nooit wint. Het levert de band een optreden op Pinkpop en een finaleplaats in de Grote Prijs van Nederland op. De Limburgers winnen die eveneens, zij het dat ze de hoofdprijs moeten delen met Redivider uit Amsterdam. Itchy Bitchy weet de belofte echter niet in te lossen en na enkele jaren wordt het zeer stil rond de groep. Gitarist/zanger Elwin de Vries duikt later op in de Limburgse band Strange Delight.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Itchy Bitchy

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer