Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAAP!

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1995 - 1996

Genre

blues, jazzrock

JAAP!

JAAP! is een band rondom drummer Jaap Vrenegoor. In 1995 verlaat hij de band Sjako! en neemt hij een titelloos album op waarop hij rock en jazz speelt 'met altijd één been in de blues'. Vrenegoor is werkzaam als fotograaf van stills voor films van o.a. regisseur Paul Verhoeven en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jaap Vrenegoor   drums
Ton Nieuwenhuizen   basgitaar
Ron Knotter   gitaar

Genoemd in de biografie van

1990   The Shooting Party
1995   Sjako!

Biografie JAAP!

JAAP! is een band rondom drummer Jaap Vrenegoor. In 1995 verlaat hij de band Sjako! en neemt hij een titelloos album op waarop hij rock en jazz speelt 'met altijd één been in de blues'. Vrenegoor is werkzaam als fotograaf van stills voor films van o.a. regisseur Paul Verhoeven en films met internationale steracteurs als Burt Reynolds, Naomi Watts, Christian Slater, Val Kilmer, Sean Bean en Julie Christie.

Discografie JAAP!

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video JAAP!

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer