Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAH WOBBLE'S INVADERS OF THE HEART

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1987 - 1992

Genre

dub, pop, wereldmuziek

Jah Wobble's Invaders Of The Heart

Invaders Of The Heart is een internationale groep rondom de Britse bassist Jah Wobble (ex-P.I.L.) en met Michel Schoots (Urban Dance Squad) op drums. De band wordt aangevuld met gitarist Justin Adams en toetsenist/percussionist David Harrow (ook bekend onder de namen Technova en James Hardway en bekend van zijn werk ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jah Wobble   basgitaar, zang
David Harrow   percussie, toetsinstrumenten
Justin Adams   gitaar
Michel Schoots   drums

Genoemd in de biografie van

1989   Michel Schoots

Biografie Jah Wobble's Invaders Of The Heart

Invaders Of The Heart is een internationale groep rondom de Britse bassist Jah Wobble (ex-P.I.L.) en met Michel Schoots (Urban Dance Squad) op drums. De band wordt aangevuld met gitarist Justin Adams en toetsenist/percussionist David Harrow (ook bekend onder de namen Technova en James Hardway en bekend van zijn werk met Anne Clark). Het eerste album Without Judgement (1990) is live in Nederland opgenomen met hulp van een DAT-recorder. De plaat bevat een mix van pop, dub en muziek uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De tweede cd Rising Above Bedlam (1991) bevat vocale bijdragen van Natasha Atlas en Sinéad O'Connor.

Discografie Jah Wobble's Invaders Of The Heart

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Jah Wobble's Invaders Of The Heart

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer