Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JANINE MEHRTENS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1954 - heden

Genre

hedendaags

Biografie Janine Mehrtens

Janine Mehrtens werd op 11 december 1954 geboren. Haar vader is Frits Mehrtens, componist, organist en dirigent. Opleiding Zij studeerde aan het Utrechts Conservatorium compositie bij Tristan Keuris en piano bij Ton Hartsuiker. Daarna studeerde zij aan de Universiteit van Utrecht rechten en psychologie. Werkzaamheden Zij is werkzaam als kerkorganiste. Composities Naast werken voor kamermuziek en ...
Volledige biografie...

Biografie Janine Mehrtens

1954

Janine Mehrtens werd op 11 december 1954 geboren. Haar vader is Frits Mehrtens, componist, organist en dirigent.


Opleiding

Zij studeerde aan het Utrechts Conservatorium compositie bij Tristan Keuris en piano bij Ton Hartsuiker. Daarna studeerde zij aan de Universiteit van Utrecht rechten en psychologie.


Werkzaamheden

Zij is werkzaam als kerkorganiste.


Composities

Naast werken voor kamermuziek en liederen zijn ook enkele melodieƫn uitgegeven, opgenomen in de 5de bundel van Zingend geloven (uitg. Boekencentrum, Zoetermeer, 1995).

1995

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Janine Mehrtens

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer