Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JAZZ JUICE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Jazz Juice

Periode

2006 - heden

Genre

jazzdance

Jazz Juice

Jazz Juice ontstaat wanneer DJ Graham B en muzikant/producer Alain Eskinasi van Electro Côco een dance act samenstellen voor hun DJ-set tijdens de maandelijkse Blue Note Trip in club Bitterzoet aan de Spuistraat in Amsterdam. Wat begint als een losse jamsessie groeit uit tot een band van wisselende muzikanten. Veel ...
Volledige biografie...

Bezetting

SaraLee Vos   zang
Graham B   draaitafels, producer

Overige muzikanten

Alain Eskinasi   draaitafels, producer
Jina Sumedi   toetsinstrumenten
Susanne Alt   saxofoon
Maite Hontelé   trompet
Femke Krone   percussie
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2005   Tamara Maria
2007   Electro Côco

Biografie Jazz Juice

Jazz Juice ontstaat wanneer DJ Graham B en muzikant/producer Alain Eskinasi van Electro Côco een dance act samenstellen voor hun DJ-set tijdens de maandelijkse Blue Note Trip in club Bitterzoet aan de Spuistraat in Amsterdam. Wat begint als een losse jamsessie groeit uit tot een band van wisselende muzikanten. Veel van deze muzikanten zijn te horen op het album 52nd Street, dat in 2006 gepresenteerd wordt in het London Jazz Cafe. De cd bevat een dansbare mix van latin bugaloo, bossanova en souljazz. Vanaf 2008 verandert Jazz Juice van een los muzikantencollectief in een groep met een vaste bezetting die naast DJ Graham B en lead singer SaraLee Vos bestaat uit louter vrouwelijke muzikanten: toetsenist Jina Sumedi, saxofonist Susanne Alt, trompettist Maite Hontelé en percussionist Femke Krone.

Discografie Jazz Juice

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Jazz Juice

Audio/Video Jazz Juice

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer