Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

JOHAN WAGENAAR STICHTING / DAG IN DE BRANDING

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hedendaags

Online

Website

Johan Wagenaar Stichting / Dag in de Branding

Vier keer per jaar organiseert Dag in de Branding een programma van één dag op verschillende locaties in Den Haag. Het festival toont de actuele ontwikkelingen in de klassieke en geïmproviseerde muziek, het muziektheater, de jazz en popmuziek, opera en elektronica. Sinds 2016 is dirigent Christian Karlsen artist-in-residence en artistiek coördinator ...
Volledige biografie...

Biografie Johan Wagenaar Stichting / Dag in de Branding

Vier keer per jaar organiseert Dag in de Branding een programma van één dag op verschillende locaties in Den Haag. Het festival toont de actuele ontwikkelingen in de klassieke en geïmproviseerde muziek, het muziektheater, de jazz en popmuziek, opera en elektronica. Sinds 2016 is dirigent Christian Karlsen artist-in-residence en artistiek coördinator van het festival.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Johan Wagenaar Stichting / Dag in de Branding

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer