Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KD SOUNDSYSTEM

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2016 - heden

Genre

Afro-pop, dancehall, reggae, soca, wereldmuziek

KD Soundsystem

Vijfkoppige zang-, dans-, mc- en dj-crew die bekend staat om hun Afro-Caribbische beats, energieke liveshow en diversiteit. Ze combineren dancehall, soca, reggae en Afrobeats met dance, bass en hiphop. Ruben Kluit (The Teacher), Addik Sipkes (ADDIK), Gene Power (MC Power), Samira Vrijhof (Samira) en Zoë Ritfeld (MC Zoë) hebben Haarlemse wortels, ...
Volledige biografie...

Biografie KD Soundsystem

Vijfkoppige zang-, dans-, mc- en dj-crew die bekend staat om hun Afro-Caribbische beats, energieke liveshow en diversiteit. Ze combineren dancehall, soca, reggae en Afrobeats met dance, bass en hiphop. Ruben Kluit (The Teacher), Addik Sipkes (ADDIK), Gene Power (MC Power), Samira Vrijhof (Samira) en Zoë Ritfeld (MC Zoë) hebben Haarlemse wortels, maar hun muzikale hart ligt in de Cariben, Afrika en Zuid-Amerika.

Discografie KD Soundsystem

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video KD Soundsystem

Video KD Soundsystem

KD Soundsystem - Fantasy ...
KD Soundsystem - Fantasy (feat. Amartey)
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
KD Soundsystem - Fantasy (feat. Amartey)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer