Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

KATE MOORE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto. Bron: officiële website

Periode

1979 - heden

Genre

hedendaags

Online

Officiële website

Kate Moore

Kate Moore is een Nederlands-Australisch componist, performer en audiovisueel kunstenaar. Ze maakt akoestische en elektroakoestische werken, kamermuziek en orkestwerken. Ook bouwt ze haar eigen instrumenten. Sinds 2002 is ze in Nederland gevestigd. Hier heeft ze gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2017 ontvangt ze de prestigieuze Matthijs ...
Volledige biografie...

Biografie Kate Moore

Kate Moore is een Nederlands-Australisch componist, performer en audiovisueel kunstenaar. Ze maakt akoestische en elektroakoestische werken, kamermuziek en orkestwerken. Ook bouwt ze haar eigen instrumenten. Sinds 2002 is ze in Nederland gevestigd. Hier heeft ze gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2017 ontvangt ze de prestigieuze Matthijs Vermeulenprijs voor haar werk The Dam.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Kate Moore

Audio/Video Kate Moore

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer